Politica de cookies
Ultima actualizare: 19 octombrie 2026
Înainte să alegi
Google Consent Mode pornește cu analiza și publicitatea refuzate. Google Analytics, Microsoft Clarity, Google Ads și Meta nu sunt inițializate înainte de alegerea ta.
Strict necesare
Păstrează preferința de consimțământ, securitatea și funcțiile cerute explicit. Acestea nu pot fi dezactivate fără ca site-ul să piardă funcții de bază.
Analiză
Cu acordul tău, Google Analytics și Microsoft Clarity ne ajută să înțelegem paginile și pașii utili. Câmpurile personale din formulare sunt mascate pentru înregistrările de sesiune.
Marketing
Cu acordul tău, Google Ads și Meta pot măsura dacă o campanie a condus la o solicitare. Identificatorii de click sunt atașați leadului numai când această alegere permite folosirea lor.
Schimbă alegerea
Un link primit de la un partener folosește un identificator tehnic necesar pentru a păstra corect sursa recomandării și a preveni atribuirea abuzivă. Nu conține numele, emailul sau datele firmei, nu îi oferă partenerului acces la Cameră și este eliminat după ce solicitarea este legată în siguranță de CRM.
Când oferta îți este trimisă de un partener printr-un link al lui, pagina mai păstrează un identificator tehnic al vizitei, ca o deschidere să fie numărată o singură dată. Partenerul află că oferta a fost deschisă, când și de pe ce fel de dispozitiv (telefon sau calculator), iar dacă trimiți o solicitare, află că ai trimis-o. Nu vede ce citești și nici ce scrii în formular. Ambele identificatoare sunt șterse după ce solicitarea este legată de CRM.
Un link de recomandare primit de la o firmă client păstrează codul acelei firme, ca recomandarea să fie atribuită corect. Codul nu spune nimic despre tine. Firma care te-a recomandat vede numele firmei tale în contul ei numai după ce firma ta are cont în aplicație. Identificatorul este șters după ce solicitarea este legată de CRM, iar altfel după 90 de zile.
Folosește permanent butonul „Setări cookies” din subsol. Noua alegere se aplică măsurării viitoare din browser și, după ce ai trimis o solicitare, este transmisă și către registrul de consimțământ din CRM.